Kampanj

Eko Fox är ett flyttföretag med många målsättningar. Vår företagsverksamhet bygger på att minimera kostnaden för Er som kund men ändå hålla en förstklassig och professionell service.

Det finns många flyttföretag i och runt Stockholms Regionen, men hur många har ett miljömedvetet tänk? Det var så idén om Eko Fox föddes.

Ska du flytta? Käns det stressigt? Tar det mycket tid? Många tror att det är tungt och krångligt att flytta. Vi på Eko Fox vet att det inte behöver vara så. När du anlitar vår flyttfirma kommer du att inse hur en flytt kan vara snabb och problemfri.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1024x768.jpg

En flytt innebär mycket mer än att packa flyttkartonger och markera vilka lådor som ska till varje rum. Vi på Eko Fox erbjuder mycket mer än bara transport från punkt A till punkt B. För att din flytt ska bli så lyckad som möjligt behövs planering, organisation och starka armar.

Varje flytt är unik och vi anpassar våra tjänster och erbjuder dig den bästa lösningen för just din flytt. Tack vare våra erfarna packmästare och starka expressarbetare kan vi ge våra kunder förstklassig flytthjälp! Du kan vända dig till oss för att få hjälp med både stora och små flyttar, privatflyttar.

Vi är flexibla och hanterar stora som små uppdrag, alltid lika smidigt och med full service.

Våra medarbetare har flera års erfarenhet av flyttar och vet hur man gör detta utan komplikationer, även på en billig flyttfirma som oss. Varmt välkommen att kontakta oss!