Edvin Ottoson
Edvin Ottoson
12:23 31 Mar 21
EKOFOX har hjälpt mig att flytta två gånger under senaste halvåret, och jag rekommenderar dem verkligen! De är trevliga, snabba och ordentliga. När jag flyttar nästa gång kommer jag verkligen använda mig av dem igen!
My-Terese Lindberg
My-Terese Lindberg
10:57 09 Mar 21
Sofia Jonsson
Sofia Jonsson
23:36 27 Dec 20
Anton Karasti
Anton Karasti
12:23 19 Dec 20
Detta var andra gången som jag kom i kontakt med Eko Fox. Så tacksam och imponerad.Hade mätt lite fel på objektet som skulle till andra våningen... Såg ganska dystert ut ett tag... Men killarna gav inte upp!Efter tungt slit, fram och åter, så hittade de den där enda lösningen som ett tag bara inte fanns. Utan en enda skråma eller incident var saken fixad.Som sagt så imponerad och tacksam! Tack Eko Fox. Ni rekommenderas verkligen av oss!På återhörande!Johan
Johan
Johan
23:17 19 Nov 20
Jätteproffsig flytt av stort tungt och otympligt bubbelbadkar till övervåningen. Trevliga, proffsiga och starka killar. Och inte en skråma på badkaret! 😊👍
Marika Ireblad
Marika Ireblad
18:05 19 Nov 20
Det gick snabbt och smidigt
Kent Lundgren
Kent Lundgren
11:13 04 Nov 20
Monica Lindberg
Monica Lindberg
13:08 14 Oct 20
Kan varmt rekommendera EkoFox!! Punktliga och tillmötesgående. Stort tack för att ni gjorde vår flytt snabb och effektiv.
Kommer definitivt flytta med EkoFox i framtiden igen!
Dzeneta Gradisic
Dzeneta Gradisic
07:34 16 Sep 20
Utmärkt service där de hjälpte oss att organisera flytten samt att organisera kartongerna i förrådet. Vid nästa flytt kommer jag definitivt använda dem igen. Stort tack.
Kemal Kasapovic
Kemal Kasapovic
16:45 14 Sep 20
Jag är verkligen supernöjd med EKOFOX Service. Två trevliga herrar som hjälpte mig med flytten. Jag kommer definitivt att välja denna service för nästa gång. Lycka till EKOFOX.
Saiful Islam
Saiful Islam
08:37 07 Sep 20
Supernöjd med Ekofoxs personal. Trevliga och serviceminded! Både i telefon och killarna som hjälpte till med flytten. Lösningsorienterade, effektiva och trevliga. Dessutom till ett mycket bra pris. Rekommenderar helhjärtat detta företag.
Sofie Eriksson
Sofie Eriksson
14:29 31 Aug 20
Saga Alavi
Saga Alavi
02:35 29 Aug 20
Fredrik Randerz
Fredrik Randerz
11:52 27 Aug 20
Domagoj Zakic
Domagoj Zakic
12:15 21 Aug 20
Jag anlitade EKOFOX för att utföra en flytt där jag själv inte kunde vara på plats, då jag bor utomlands. Det var lite extra komplicerat på grund av detta, men EKOFOX var otroligt flexibla och professionella, och snabba i kommunikation per mail (då jag på grund av tidsskillnad hade svårt att kommunicera per telefon), så jag kände mig trygg hela tiden i att allt skulle fungera, och det gjorde det verkligen. Både mina svärföräldrar (som tog emot flyttlasset åt oss) och min pappa och hans fru (som var där det packades och skickades iväg) hade bara lovord vad gäller personalen som skötte flytten, min pappa och hans fru så pass att de genast bokade EKOFOX för sin egen flytt om några veckor. Tusen tack för professionell och prisvärd hjälp, jag är väldigt glad att jag anlitade just er!
Emily Bond
Emily Bond
00:03 21 Aug 20
Kan varmt rekomendera ekofox! Väldigt trevligt bemötande. Kommer absolut anlita de igen.
Alexandra Janzon
Alexandra Janzon
19:37 20 Aug 20
Jessica Hall
Jessica Hall
06:23 13 Aug 20
Vi anlitade Ekofox för hjälp med flytt från två lägenheter till en ny. Allt gick smidigt. De är lätta att ha att göra med. Bra service, väldigt hjälpsamma och de kändes rutinerade. Nöjda hela vägen från första mejl till upphämtning av lånade flyttlådor.
Helena Zetterquist
Helena Zetterquist
20:45 10 Aug 20
Kan varmt rekomendera ekofox! Flytten gick supersmidigt, bemötandet var trevligt och mina specialönskmål om att packa några möbler även i privat bil uppfylldes utmärkt! Skulle absolut anlita igen om jag behöver flytthjälp.
Lovisa Svedlund
Lovisa Svedlund
08:30 07 Aug 20
Flytten gick mycket smidigt och snabbt, med 2 mycket positiva grabbar från Ekofox! Henri
henri oinonen
henri oinonen
06:33 04 Aug 20
Helt fantastiska.Begärde offert i lördags eftermiddag, fick återkoppling tämligen omgående.Arbetet utfördes på måndagen snabbt och professionellt. Trevliga killar som hjälpte oss med flytten. Väldigt trevligt med återkoppling med besked om att allt var klart.Utlovade tider hölls också på ett väldigt bra sätt . Vi är väldigt nöjda med flytthjälpen.
Lars Olov Lundberg
Lars Olov Lundberg
16:03 03 Aug 20
Trevliga flyttkillar och snabba svar på mail. Lyssnade på våra önskemål och såg till att vi blev nöjda. Rekommenderas!
Amilia Clear
Amilia Clear
09:33 13 Jul 20
Maggie Ch
Maggie Ch
18:22 03 Jul 20
EKOFOX är en pålitlig flyttfirma. Vår flytt gick smidigt och enklare än vad vi hade räknat med. Personalen är professionell supertrevliga och mycket hjälpsamma!! Sofia
Sofia Sisay
Sofia Sisay
08:27 02 Jun 20
Smidigaste flytten! Tillgänglig, snabb och flexibel, rekommenderas!
Nerma Muhovic
Nerma Muhovic
11:12 31 May 20

Eko Fox AB (Stockholm)

  • Tel: 07 603 446 45
  • E-post: info@ekofox.se
  • Öppettider: 08:00 – 17:00