HUR MYCKET KOSTAR DET ATT ANLITA EN FLYTTFIRMA?

Det som avgör priset beror på hur lång tid flytten tar. Faktorer som påverkar hur lång tid flytten tar är hur mycket som ska flyttas, vad som ska flyttas och packning. Nedan följer en uppskattning av vad en flytt kostar, så att ni kan skapa er en prisbild att förhålla er till.

2 MAN + LASTBIL 495:-/tim inkl. moms & RUT!

För offert eller andra prisrelaterade frågor kan ni maila på info@ekofox.se eller ringa på 076 034 46 45.

Med EKOFOX flyttar du för 495 kr / timme inklusive moms & rutavdrag. I priset ingår 2 man, lastbil och flyttkartonger. Vi erbjuder flytt i Stockholm med omnejd.

För en mer exakt prisbild får du gärna höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert.

VAD PÅVERKAR PRISET?

Priset beror på hur lång tid flytten tar.

Utrymme – Ju mer som ska flyttas, ju längre tid tar flytten.

Ömtåliga & tunga föremål – Ömtåliga och tunga föremål som pianon och kassaskåp tar längre tid att flytta, då de behöver packas och fraktas med varsamhet. För att kunna ge en korrekt prisbild vid offert behöver vi få reda på detta i förväg. 

Våningar, trappor och hissar – Likaså gäller med trappor, vilka våningsplan flytten sker från, samt tillgång till hiss.

Packning – Packningen brukar stå för ungefär 20% av flytt-tiden. Önskar du att flytten ska gå snabbare så kan du förbereda genom att packa själv. Annars hjälper vi gladeligen till med packningen, vare sig det är  delar av eller all packning.

KOSTNADSFRI OFFERT

Nöjda kunder är verkligen A och O för oss, och du är mer än välkommen att kontakta oss för frågor om priser, offerter eller flyttplanering! Tack vare vår kunniga flyttpersonal och effektiva flytthjälp kan vi erbjuda riktigt bra priser utan att tumma på varken säkerhet eller service.

Ju mer tydlig du är med specifikationerna för din flytt, ju bättre kan vi estimera hur lång tid flytten kommer ta.

Hoppas du fick en bättre bild av vad en flytt kan kosta. Har du några frågor? Hör av dig så hjälper vi till!

Å EKOFOX vägnar, lycka till med din flytt!