Flyttfirma Järfälla

EKOFOX är en flyttfirma Järfälla med fokus på miljö

Flyttfirma Järfälla

Flyttfirma Järfälla som flyttar ditt piano, återvinner dina sopor och ser till att dina ömtåliga inventarier tas väl omhand. EKOFOX är din flyttfirma.

Att ta hjälp av flytthjälp är en nödvändig lyx för att få vardagen att fungera. Känner du att du har passerat åldern när man betalar vännerna med pizza så ska du höra av dig till oss. Du behöver inte hyra en egen lastbil som du är rädd att repa. Att flytta bohag är det vi gör hela dagarna.

Förutom transport och flytt återvinner vi det kunden vill bli av med.

Av oss kan ni låna lådor till er flytt och vi säljer också allt material ni kan behöva för att underlätta flytten. Vi hjälper också till med ned- och uppmontering av större möbler och vi kan hjälpa er med packningen.

Våra kunder är privatpersoner och företag i Storstockholm. Våra medarbetare har lång erfarenhet av tunga och säkra lyft. Vi är en flyttfirma Järfälla som med glädje tar oss an små och stora uppdrag. Vi flyttar möbler, kassaskåp och pianon. Inga uppdrag är för små. Inga uppdrag är för stora. Om du bor i Stockholmsregionen är vi er flyttfirma Järfälla.

Vi på EKOFOX arbetar kostnadseffektivt för att ge kunden största möjliga valuta för pengarna. Våra priser är konkurrenskraftig. Grundpriset för flytt är 495 kr i timmen, inklusive moms och rutavdrag. I priset ingår 2 man och en lastbil.

Med EKOFOX får du rutavdrag. Du behöver bara betala 50% av arbetskostnaden när ni anlitar oss.

Rutavdraget gäller när vi hjälper dig som privatperson att flytta möblemang och inventarier mellan två bostäder eller till ett förråd för magasinering. Rutavdraget gäller för lastning och lossning, transport och bärhjälp. Du som privatperson behöver inte ansöka om rutavdraget. Det sköter vi på EKOFOX och du betalar bara den summa som kvarstår efter avdrag. Vi begär sedan in resten av betalningen från Skatteverket.

För offert eller andra prisrelaterade frågor kan ni maila på info@ekofox.se eller ringa på 076-034 46 45.